SEPTOL A HAND SANITIZER

Gel za higijensku  dezinfekciju ruku

GEL ZA HIGIJENSKU DEZINFEKCIJU RUKU

SEPTOL A GEL (registrovana robna marka) za higijensku dezinfekciju ruku jedinstvene je recepture i idealno rešenje za svakodnevnu zaštitu. Sadrži minimum 74% etil alkohola, karbomer i glicerin. Zbog svoje savršene teksture ne isušuje kožu ruku, ispiranje nije potrebno. Prijatnog i osvežavajućeg mirisa, istovremeno neguje, hidrira i dezinfikuje vaše ruke.

Moderan dizajn i praktična pakovanja prilagođena su svakodnevnoj upotrebi za celu porodicu. Idealno rešenje za higijensku zaštitu i suvo pranje ruku na radnom mestu, u školama & vrtićima, u teretanama, restoranim  caffeima – Septol A ekspert za dezinfekciju i zaštitu od bakterija i virusa na svakom koraku.

Rešenje o biocidu:  532-01-1254/2020-03

GEL 40ml TUBICA

Pakovanje od 40ml u tubici za vašu torbu, neseser, ili u automobilu, neizostavan accessory koji možete  čak i nositi u vašem  džepu kako bi vam svakog trenutka bio pri ruci

GEL 100ml KLIK KLAK

Pakovanje od 100ml GELA sa KLIK KLAK čepom (flip top) idealno je za vašu torbu – bez straha od prolivanja, ova vrsta pakovanja čini vas sigurnim. Neizostavan u vašem putnom pakovanju uz kozmetiku i sredstva lične higijene, odlično rešenje za vaš radni prostor – na dohvat ruke na radnom stolu, prilagođen apsolutno svim dnevnim potrebama i na svim mestima, za celu porodicu

GEL 250ml

Pakovanje od 250ml GELA sa PUMPICOM – zbog količine gela (oko 3ml) koje pritiskom na pumpicu aplicirate na kožu ruku, morate ga imati ne samo u svojoj kancelariji na radnom stolu ili pultu, pa čak i u fioci, već je idealno rešenje za ugostitelje, hotelijere, kao higijenska zaštita na stolovima na raspolaganju klijentima i zaposlenima. Modernog dizajna i visokog kvalieteta – Takođe je odličan izbor u svom javnim objektima i sportskim halama, teretanama….

GEL 500ml

Pakovanje gela od 500ml je upravo izbor za vašu porodicu, i zbog svoje efikasne zaštite od bakterija i virusa prilagođen je i za ona mesta sa frekventnijim posetama (na ulazu u vaš dom, u kancleariji, u svim javnim objekatima, školama, teretanama ili vrtićima…. gde god pomislite).  Dopuna od 500ml sa čepom, omogućava vam da reffilujete vaše pakovanje od 100ml za svakodnevnu upotrebu, kao i da uvek imate u kući ili na radnom mestu zaštitu od bakterija i virusa.

GEL 1L

Pakovanje od 1l gela sa pumpicom ili kao dopuna je vaša najefikasnija zaštita u svim javnim objektima, ustanovama kulture ili sporta, teretanama, školama, u vašem domu, hotelijierskim i ugostiteljskim objekatima.

GEL 50ml BOČICA SA PRIVESKOM – Hook Bottle