O NAMA

KVALITET – INOVACIJE – POUZDANOST

Patenting proizvodnja D.O.O.

Kompanija Patenting Proizvodnja d.o.o. (ISO 9001; ISO 14001) je porodična kompanija sa sedištem – proizvodnim pogonom u Beogradu, sa tradicijom poslovanja dugom više od trideset godina. U proizvodnoj hali u vlasništvu, od 1000m2, zapošljavamo 20 radnika u proizvodnji, a na našim proizvodnim standardima i kontroli kvaliteta uposleni su visoko stručni tehnolozi. Recepture naših proizvoda su jedinstvene, zaštićene i imaju sve potrebne sertifikate i dozvole. Bazirajući svoje poslovanje prevashodno na visokom standardu kvaliteta naših proizvoda (dezinfekciona sredstva – biocidi, proizvodi iz asortimana kućne hemije), Patenting Proizvodnja d.o.o. je razvila proizvodne kapacitete koji više nego uspešno ispunjavaju zahteve domaćeg i regionalnog tržišta (BiH, Republika Crna Gora). Takođe zauzimamo jednu od liderskih pozicija u trgovini hemikalijama, upravo zbog pouzdanosti koju pružamo našim poslovnim partnerima I klijentima.

Zahvaljujući našim distributerima, naši proizvodi za higijensku dezinfekciju Brenda Septol A (zaštićena robna marka) su se pokazali kao prvi i najbolji izbor u vreme pandemije COVID-19 i postali neizostavni izbor za higijenu u vodećim bankama, državnim institucijama, javnim objektima, restoranima i kafeima širom Srbije, ali i u školskim ustanovama, apotekarskim i maloprodajnim lancima u Republici Crnoj Gori. Takodje smo veoma ponosni na dugoročnu i uspešnu PL – private labeling saradnju.

Dugoročnu I upešnu poslovnu saradnju imamo sa gotovo svim važnim privrednim subjektima Republike Srbije  poverenje su nam pružili Telekom, Vojska Republike Srbije, Klinički Centar Srbije, Yumco, Nelt d.o.o., Elektromreže Srbije, Raiffesen banka, Pošta Srbije, Crveni Krst Srbije, Sinofarm, Eurobanka, NIS Gasprom, Narodna Banka Srbije, Gebruder Weiss, PEPSI, Imlek, Knjaz Miloš.

Stremimo dugoročnim partnerskim odnosima insistirajući na visokom kvaitetu naših proizvoda uvek postavljajući zadovoljstvo naših klijenata i poslovnih partnera na prvo mesto.